Photos by me & Cornell

Last week I came across these photos from my trip to Barcelona a few months ago. Because of the huge amount of blog material from Tanzania I had totally forgotten about them! Such a shame because I absolutely love them. Great memories from a more even greater week, spent in one of my favourite cities together with my boyfriend. We had the best time discovering cute corners, ice cream spots (the both of us are addicts) and cozy restaurants. So apart from the big delay I hope you'll enjoy this little photo diary anyway! X

20 comments

 1. Prachtige foto`s, wat is het daar toch mooi. Ik mis Barcelona nu stiekem wel een beetje!
  Liefs

  ReplyDelete
 2. Ik was van de zomer voor het eerst in Barcelona. Echt de leukste grote stad waar ik tot nu toe al geweest ben. Al heb ik een gevoel dat Stockholm het gaat toppen! In december is het eindelijk zover. Can't wait!

  ReplyDelete
 3. Ik vind Barcelona prachtig, super leuk om je diary te zien! X

  ReplyDelete
 4. Wat een mooie foto's zeg! Ik ben zelf pas geleden ook nog in Barcelona geweest en hoe vaker ik er kom, hoe meer ik van deze stad ga houden.

  ReplyDelete
 5. Prachtige foto's heb je gemaakt! Ik ben er 1x een dagje geweest maar zijn alleen maar opzoek gegaan naar een politiebureau omdat de portemonnee van mijn vriendin gestolen was.. Zo balen! Wil dus graag een keer terug :)

  ReplyDelete
 6. Wat een mooie foto's heb je gemaakt! Barcelona is echt een leuke stad.

  ReplyDelete
 7. Prachtige foto's heb je gemaakt! Barcelona is echt een mooie, leuke stad.

  ReplyDelete
 8. wooooow looks soo good girl! love it!

  ReplyDelete
 9. I've been in Barcelona this summer...amazing place!
  XOX, Gap.
  www.gaptoothedgirl.com

  ReplyDelete
 10. Wauw wat een super mooie foto's!
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  ReplyDelete
 11. Mooie foto's heb je gemaakt en al dat fruit ziet er heerlijk uit! x

  ReplyDelete
 12. wow amazing

  http://hashtagliz.com

  ReplyDelete
 13. Ooooh ik smelt, dit is mijn favoriete stad. Het is een droom om hier ooit te gaan wonen, deze stad heeft mijn hart gestolen <3

  ReplyDelete
 14. Barcelona is geweldig! Leuk om je mooie foto's te zien!

  ReplyDelete
 15. Beautiful photos!
  xx
  Candice
  www.ediescloset.com

  ReplyDelete
 16. Nu wil ik ook naar Barcelona! Leuke foto's meid!

  X Laura

  http://bagsandsushi.com

  ReplyDelete
 17. great photos in Barcelona, I guess it was a lot af fun :)

  ReplyDelete
 18. Amazing photos! The food looks really delicious))

  BarbarianMe Blog

  ReplyDelete
 19. great pictures!
  thanks for sharing :)

  http://fashioneiric.blogspot.com.
  Coline ♥

  ReplyDelete
 20. Great pictures! I loved the Arc de Triomf in Barcelona. I thought it was so magnificent- great shot of it!
  I blogged about my time in Barcelona here: http://classiccosmopolite.wordpress.com/2014/05/22/barcelona-highlights/

  ReplyDelete

© 2013-2017 ANNE STIKVOORT. ALL RIGHTS RESERVED. Powered by Blogger.

Instagram